perjantai 17. lokakuuta 2014

Aurinkoa ja arjen luksusta.

Eilen oli fiilis ihan huipussaan! 😊
Ensinnäkin jo siksi, että sain tehtyä itselleni blogin, "jihuu"!😁 Moisen voittaja-fiiliksen päälle tein hölkkälenkin, jonka jälkeen valmistin herkullisen marja-hedelmäsmoothien siemenillä ja pähkinöillä.

Aurinko paistoi lämpimästi koko päivän, joten juuri loistava ilma terapeuttiselle metsätreenipäivälle. Terapeuttisella tarkoitan sitä, että lähdin iltapäivällä maastoon tarpomaan ja hölkkäämään äitini kanssa. Siellä me puhutaan niitä näitä omista fiilareista ja tietty naureskellaan kaikelle hömpälle. Raitis ilma ja huippu hyvä (tsemppari)seura tekee hyvää niin mielelle kuin keholle.
Vaikka tykkäänkin eniten kuntosaliharjoittelusta ja sen jälkeisestä lämpimästä hyvästä olosta niin on se kumma kuinka tuo aina vieroksumani hölkkääminen raittiissa ilmassa tuo aivan saman ellei jopa kokonaisvaltaisemman hyvän olon tunteen. Ulkoilmassa tärkeän ihmisen ja kauniiden syysvärien värittämissä maisemissa sitä näköjään unohtuu vallan koko hikinen hyppely.
Eli ei muuta kuin ylös, ulos ja lenkille! 😊

Muuten jo kaikkinensa täydellisen päivän kruunasi vielä lenkin jälkeinen illallinen ravintola Napolissa, mmm.. On kuin olisi päässyt hetkeksi ulkomaille nauttimaan hyvästä ruuasta ja ihanasti pimenevästä illasta♡ Minun lautaseltani löytyi kunnon lihapizza -> strutsia, villisikaa ja riistakäristystä 😋 Eilen tuota herkkupizzaa syöneenä vesi herahtaa vieläkin kielelle ihan pelkästä ajatuksestakin. 😁
Aurinkoista perjantaita! 😊Ei kommentteja:

Lähetä kommentti